Gast

Open Dagen bij Dionysos

De komende drie weken organiseren we een paar leuke activiteiten. We proberen zowel hongerige en gezellige maar ook competitieve mensen uit te dagen langs te komen bij deze vormen van bezigheidstherapie. Net als in de Kei week zijn we gewoon nog een paar extra weken open voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Dionysos inhoudt. Kom langs en geniet van onze betaalbare maaltijden. Laat je inspireren door de hoog intellectuele (aangeschoten) gesprekken. Kijk mee met de onnavolgbare analoge bordspel-strategieën. Of doe mee met de luie smartdevice spelletjes.

Woensdag 13 september
Deze open dag zullen we gebruiken om de competitieve gamer op zijn plaats te zetten. We zullen meerdere digitale games opstellen. Diegene met de hoogste totale score wint. De games zijn als volgt:

Forza 6 (snelste laptijd op Silverstone, klasse A)
Halo CE A: Firefight (1 speler, Installation 04, Gruntpocalypse, oneindige waves, 10 min time cap)
Saints Row IV: Fraud (locatie nader te bepalen).

Voor de score telt per game: score = Σdeelnemers - positie. De hoogste totale score wint.

18.30 Mensa €4.- - Geef je hier op!
21.00 DigiGames Competitie
?.?? Prijsuitreiking als alle games gespeeld zijn.

Zaterdag 16 september
We gaan Mega Civilization doen. Dit bordspel voor 18 personen belooft een dag lol. Het spel begint om 10:00, maar vanaf 9:00 is er een introductie voor wie het spel nog niet kent. Het gaat waarschijnlijk tot +- 20:00 duren, en bij voldoende animo wordt er ook een avondmaaltijd geregeld. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Geef je hier op!

Woensdag 20 september
Weet jij wat de naam van Tim Prince is sinds 2012? Wat de baan is waarbij de meeste scheidingen plaatsvinden? Wat Noord Koreaanse leraren in 1990 moesten kennen? Nee? Ik ook niet! Maar deze en vele andere vragen zullen een kleine kans hebben naar voren te komen tijdens onze deelname aan de Jack Box Party Pack: Fibbage en andere spellen!

18.30 Mensa €4,- - Geef je hier op!
21.00 Jack Box

Woensdag 27 september
Lang, lang geleden, in een dorpje hier ver, ver vandaan was er eens een regerinkje. En binnen dat regerinkje zaten eerlijke, rechtvaardige burgers, zoals jij en ik, maar ook fascisten! Vandaag zullen we zien of we het overleven tijdens "Secret Hitler", een zeer vermakelijk spel voor tussen de 5 en 10 personen. Voor een goed voorbeeld van hoe je het spel moet spelen: kun je deze video bekijken.

18.30 Mensa €4,- - Geef je hier op!
21.00 Secret Hitler