Over ons

Officieel is A.S.V. Dionysos een "algemene studentenvereniging". Ja, we zijn een vereniging en ja, we zijn opgericht door en voor studenten. Echter, het beeld dat de meeste mensen hebben van een studentenvereniging, daar werken wij niet aan mee (Corpsballen, 24/7 zuipen etc.).

Je kan onze vereniging beter zien als een huiskamer. Een huiskamer in een gigantisch pand. Een huiskamer waar iedereen welkom is en waar iedereen zichzelf kan zijn. Een huiskamer zonder ontgroening en een huiskamer met weinig verplichtingen. Een huiskamer waar je vrienden voor het leven ontmoet.

Sfeer Foto's

Sfeer Foto's

Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo

Kei Programma

Kei Programma

Ook dit jaar staat ons keiprogramma bomvol. Hieronder is een overzicht te vinden van alle activiteiten.

Maandag 10 Augustus
18:30 - Mensa* (3-gangen menu, €4,-)
21:00 - Escape Room
21:00 - Foute spelletjesavond

Dinsdag 11 Augustus
14:00 - Dio terras/High Tea
18:00 - Mensa*
22:00 - Women vs Men Pubquiz
00:00 - Goddelijke Avond

Woensdag 12 Augustus
14:00 - Dio terras/High Tea
18:30 - Meat & Greet BBQ*
22:00 - Karaoke

Donderdag 13 Augustus
14:00 - Dio terras/High Tea
18:30 - Toetjesdiner*
20:30 - Glow in the dark midgetgolf

Vrijdag 14 Augustus
14:00 - Dio terras/High Tea
18:30 - Mensa*
20:30 - Levende Bordspellen
22:00 - Gouwe ouwe 90's night

*: Let op! Voor activiteiten met een sterretje (*) dien je je aan te melden! Je kunt je opgeven tot 15:00 op de dag van de activiteit per telefoon: 050-3128117

Elke Woensdag Mensa

Elke Woensdag Mensa

Bij Dionysos kun je elke woensdag een heerlijke mensa verwachten.

De mensa is een 3-gangen diner die door eigen leden wordt bereid. Voedzaam, maar vooral erg lekker. De kosten van de mensa bedragen doorgaans €3,- per persoon, maar wordt soms verhoogd met een euro, bijvoorbeeld in de keiweek.

De vereniging beschikt over een behoorlijk uitgebreide keuken, waardoor heerlijke maaltijden bereid kunnen worden. Voor het afwassen is een systeem bedacht waardoor het evenredig wordt verdeeld onder de mensen die mee eten.

Waar zitten wij?

Waar zitten wij?

Dionysos is gesitueerd op een ideale locatie: het zit namelijk op steenworp afstand van het noorderplantsoen. Net buiten de gracht dus. Op de kaart hieronder vind je de exacte locatie. Als je voor het gebouw staat kun je door het poortje lopen en vervolgens de pijlen volgen.