Over ons

Binnenkomen bij Dionysos is als thuis komen. Gewoon kunnen zijn wie je bent en toch gelijk zijn aan de rest. We zijn een kleine vereniging, wat betekent dat je snel iedereen leert kennen en ook snel je plek kan vinden binnen de vereniging. Bij ons moet weinig, maar mag van alles, van het bakken van cupcakes en taarten, tot aan lan-party’s en het geven van themafeesten. Zo kun je zelf bepalen hoe jouw tijd bij ons eruit ziet.

Het huiskamer gevoel staat centraal bij ons. We hebben een aantal grote feesten per jaar, maar onze sociëteit met 3 barren is ook een plek om te relaxen na een dag studeren, en waar je met een drankje en gezelligheid tot rust kunt komen.

Wil je dit zelf een keer meemaken? Kom langs in de Keiweek of het hele jaar door op woensdag!

Open Avonden

Open Avonden

Ook dit jaar zijn na de KEI-week weer open avonden, dit jaar vinden de open avonden plaats op de volgende dagen:

Woensdag 7 September
18:30 - Mensa* (3-gangen menu, €4,-)
21:00 - Shotjes Safari

Woensdag 14 September
18:30 - Mensa* (3-gangen menu, €4,-)
21:00 - Amstel Vriendenquiz

Woensdag 21 September
18:30 - Mensa* (3-gangen menu, €4,-)
21:00 - Oktoberfest

*: Let op! Voor activiteiten met een sterretje (*) dien je je aan te melden! Je kunt je opgeven tot 15:00 op de dag van de activiteit per email: senaat@asvdionysos.nl

Sfeer Foto's

Sfeer Foto's

Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo Preview Photo

Elke Woensdag Mensa

Elke Woensdag Mensa

Bij Dionysos kun je elke woensdag een heerlijke mensa verwachten.

De mensa is een 3-gangen diner die door eigen leden wordt bereid. Voedzaam, maar vooral erg lekker. De kosten van de mensa bedragen doorgaans €3,50 per persoon, maar dit wordt soms verhoogd, bijvoorbeeld in de keiweek.

De vereniging beschikt over een behoorlijk uitgebreide keuken, waardoor heerlijke maaltijden bereid kunnen worden. Voor het afwassen is een systeem bedacht waardoor het evenredig wordt verdeeld onder de mensen die mee eten.

Waar zitten wij?

Waar zitten wij?

Dionysos is gesitueerd op een ideale locatie: het zit namelijk op steenworp afstand van het noorderplantsoen. Net buiten de gracht dus. Op de kaart hieronder vind je de exacte locatie. Als je voor het gebouw staat kun je door het poortje lopen en vervolgens de pijlen volgen.